bérprogram
DELTHA Rendszerház Kft.
tel.: (06-1) 487 0147
 

bérprogram

ÜGYVITEL ÜGYBEN: DELTHA!

Hihetetlenül kézreálló bérprogram amit kínálunk Önnek bérfizetési, TB ügyi papírmunkájának elvégzéséhez és elektronikus adatszolgáltatási kötelezettségeinek teljesítéséhez...


bérprogram

DelthaBÉR bérprogram demo letöltés

A DelthaBÉR bérprogram ingyenes kipróbálási változatával Ön 10 cég / cégenként 50 fő adatát*, bérét tudja rögzíteni és számfejteni, illetve az adatszolgáltatásokat ki tudja próbálni a 2006. évre vonatkozóan. A bérprogram használatával Ön a 06084-es elektronikus bevallásnak is eleget tud tenni az APEH által adott határidőig, 2007. január 31-ig, sőt, amennyiben jelzi felénk a regisztrációnál, hogy kéri, akkor ingyenesen eljuttatjuk Önhöz az ingyenes bérprogram mellé járó programhoz tartozó 2007. évi program-kiegészítést, mellyel a 2007-es első havi bérszámfejtést és az elektronikus bevallást (0708-as számú) is el tudja készíteni, úgy, hogy a korábban felvitt adatokat már nem kell ismételten felvinni, csak a változásokat.

* Ha ennél több főre vagy cégre van szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: info@deltha.hu

Ha megtetszik termékünk, akkor kedvezményes feltételek mellett biztosítjuk a bérprogram további használatát akár korlátlan cégre, főre vonatkozóan is! Az ingyenes bérprogram használatának és az esetleges kedvezmény igénybevételének egyetlen feltétele van, hogy a bérprogram letöltése előtt valós adatokkal regisztrálni kell a felhasználót, ezután lehet letölteni a bérprogram egészét.

A bérprogram letöltésért és regisztrálásért kattintson ide.

Az adatok megadása önkéntes. Először a regisztráció gombra kell kattintani, majd ott megadni az adatokat. A közölt e-mail címre azonnal egy válasz e-mailt küldünk, melyre kattintva tudja érvényesíteni az Ön regisztrációját. Ezután tud belépni a megadott bejelentkezési azonosítóval és jelszóval és letölteni a kívánt programot.

Bővebb információt a DelthaBÉR-ről itt olvashat, ha ide kattint.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink várják jelentkezését a 487-01-47-es telefonszámon, illetve az info@deltha.hu e-mail címen.

ügyviteli program  bérszámfejtő program  bérprogram  könyvelő program